joi 28 septembrie 2023

A furat cutia milei și a jucat banii la păcănele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un bărbat a furat cutia milei de la cea mai mare biserică din Cluj-Napoca și a jucat banii la păcănele.

Este vorba despre un bărbat de 41 de ani din Brașov care, aflat într-o vizită în Cluj-Napoca, s-a gândit că nu i-ar strica niște bani de buzunar, așa că a spart un geam de vitralii și a plecat la subraț cu cutia milei.

„Enoriașul” s-a oprit dintre la păcănele pentru a-și majora suma, dar a pierdut tot.

„La data de 26 august, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la aceeaşi dată, persoane necunoscute ar fi sustras cutia destinată colectării banilor din incinta Bisericii Sfântul Mihail din municipiul Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 3.000 de lei”, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de IPJ Cluj.

Bărbatul a fost prins şi apoi reţinut pentru furt.

„La data de 28 august, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Braşov.

Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 30 august a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind condus şi predat reprezentanţilor unui Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro