Activitatea din restaurante, hoteluri, cafenele, suspendată

Activitatea din restaurante, hoteluri, cafenele, suspendată

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat că se suspendă  ctivitatea din restaurante, hoteluri, cafenele din cauza pandemiei de coronavirus.

Declaraţia de presă este susţinută de ministrul Marcel Vela.

Ministrul anunţă noi măsuri:

– se suspendă activitatea de servire şi consum al produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

– suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise

– se interzice  desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participare a peste 100  de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de peste un metru

– se suspendă toate zborurile spre Spania şi din Spania către România pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare din 18 martie ora 18 ora României.

– zborurile din Italia sunt suspendate pentru 14 zile din 23 martie

”Am decis cu privire la transportul de marfă că toţi conducătorii autovehicule de transport marfă, cu capacitate peste 3,5 tone, au obligaţia ca la punctele de trecere a frontierei să poarte mijloace de protecţie precum dezinfectant, mănuşi, mască”, a anunţat ministrul.
Comentează pe FACEBOOK