luni 17 iunie 2024

Alegeri anticipate. Planul Guvernului

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Ludovic Orban susține că dacă trece moțiunea de cenzură, PNL nu va mai vota învestirea niciunui guvern, pentru a se ajunge la anticipate.

„O spun limpede: în cazul în care va exista o majoritate în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, în ceea ce priveşte Partidul Naţional Liberal decizia noastră este clară luată ca să nu mai votăm învestirea niciunuia dintre cele două guverne pentru a declanşa alegeri anticipate. Asta le spun şi parlamentarilor, ca să ştie”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.
Acesta a precizat că evaluările PNL arată că nu se vor strânge suficiente voturi pentru ca moţiunea de cenzură să treacă, iar în eventualitatea în care această moţiune va fi respinsă Executivul va continua implementarea programului de guvernare.
„Conform evaluării noastre actuale, nu există numărul necesar de voturi, chiar dacă PSD încearcă să creeze această percepţie publică, noi suntem pregătiţi pentru orice eventualitate. (..) În cazul în care se vor aduna numărul de voturi necesare pentru adoptarea moţiunii de cenzură, sigur că ne ducem spre anticipate”, a mai spus preşedintele PNL.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro