duminică 10 decembrie 2023

America este o „națiune cerșetoare”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Afirmația îi aparține fostului președinte american Donald Trump. Acesta a susținut un discurs exploziv de 90 de minute la summitul Agendei Americii.

Potrivit acestuia, America este o „națiune cerșetoare” care a ajuns la celelalte națiuni pentru nevoile sale energetice, notează republicwoerld.com.

Trump a mai spus că Statele Unite au fost „autosuficiente” în materie de energie sub regimul său, 

Nu au lipsit nici criticile la adresa actualului guvern american. Trump a făcut referire la călătoria lui Joe Biden în țările din Golf pentru a convinge Arabia Saudită să sporească capacitatea de producție a petrolului.

„Țara noastră a fost adusă în genunchi, literalmente în genunchi. Inflația este cea mai mare din ultimii 49 de ani – 9,1%. Mulți oameni cred că este mult mai mare decât atât. Prețurile gazelor sunt cele mai ridicate din istoria țării noastre. Am devenit o națiune cerșetoare care se târăște în alte țări după energie”, a spus Trump la summitul Agendei Americii. 

Trump este încântat de politicile liderului majorității din Senat, Chuck Schumer. Schumer a insistat că granițele SUA trebuie securizate prin oprirea imigrației ilegale a traficului de droguri și a criminalilor. Fostul președinte crede despre acesta că vrea să facă „străzile din America din nou sigure”.

Fostul președinte a deschis discuția și despre candidatura sa pentru funcția de președinte în 2024. Acesta considera că este o „mare onoare” și că, dacă nu va candida din nou la alegeri, „națiunea noastră [SUA] este condamnată”.

„Nu fac asta pentru mine pentru că am avut o viață foarte luxoasă. Am avut o viață foarte simplă. Oamenii spun că ești sigur că vrei să faci asta? Dar știi, există o expresie. Cea mai bună zi din viața ta este ziua înainte de a candida la președinte.”, a mai spus fostul președinte american.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro