sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Angajat nemulțumit că încasează 121.000 euro/an și „nu face nimic”

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Un manager financiar de la rețeaua națională de căi ferate din Irlanda este nemulțumit că este plătit cu 121.000 de euro și nu face nimic toată ziua. Dermot Alastair Mills, angajat la Irish Rail, spune că pentru el asta este discriminare.

Acesta a afirmat că, după ce a devenit auditor al contabilității firmei în anul 2014, a fost eliberat treptat de aproape toate îndatoririle de serviciu, iar acum mănâncă și citește ziarul cât e ziua de serviciu de lungă.

Cumpăr două ziare, Times și Independent, și un sandviș. Merg la biroul meu, îmi pornesc computerul, mă uit la e-mailuri. Nu există e-mailuri asociate cu munca, nici mesaje, nici comunicări, nici interacțiuni cu colegii”, a afirmat bărbatul pentru Comisia pentru Relații la Locul de Muncă (WRC) din Irlanda. 

 „Stau și citesc ziarul și îmi mănânc sandvișul. Apoi, pe la 10:30, dacă există un e-mail care necesită un răspuns, răspund. Dacă există vreun task, îl fac. Aș spune că dacă aș avea ceva care m-ar face să lucrez o dată pe săptămână, aș fi încântat”, a mai adăugat Mills. 

Mills a declarat că a fost responsabil pentru bugete în valoare de circa 250 de milioane de euro din anul 2000 până la criza financiară din 2007. El a fost promovat în anul 2010, însă în 2013 cariera sa a intrat în declin, când ar fi fost mutat pe o altă poziție și obligat să-și ia trei luni de concediu medical. 

Când s-a întors, a observat „anumite probleme” cu debitorii și a trimis un raport bine intenționat directorului executiv al Irish Rail, în martie 2014, înainte de a face o dezvăluire ministrului Transporturilor. De atunci, responsabilitățile sale au fost limitate treptat.

Bărbatul a anunțat autoritățile prin avocatul său că este plătit „pentru a nu face nimic”.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro