duminică 26 mai 2024

Waze primește o nouă funcție

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Waze primește o nouă funcție. Compania dezvoltă un nou tip de alertă care va fi afișată șoferilor care folosesc aplicația atunci când conduc pe o stradă unde, spre exemplu, copiii se joacă sau este o stradă îngustă.

Modul în care funcționează Waze acum  devenit o sabie cu două tăișuri. Deși le este util șoferilor, provoacă și noi probleme pe străzile înguste și în zonele rezidențiale unde mașinile ajung să fie trimise, scrie Ziare.

Waze a confirmat deja că funcția este în prezent în lucru, dar nu se știe deocamdată când ar putea fi livrată utilizatorilor. Totul ar putea dura de la câteva săptămâni la câteva luni.

Cu acest tip de îmbunătățire, Waze devine o alternativă și mai solidă la Google Maps, mai ales că se va concentra în continuare pe experiența reală de navigare la volan.

Între timp, însă, Google Maps se extinde pe mai multe alte fronturi, inclusiv componenta de navigație pentru vehicule electrice și conducere eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, scrie autoevolution.com.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro