luni 17 iunie 2024

Angajați în cadrul ANAF cu diplome false

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Două persone sunt acuzate că și-au falsificat diplomele de licenţă pentru a se putea transfera în funcţia de inspector clasa I, grad profesional superior, din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Este vorba despre doi angajaţi ANAF – unul de la Direcţia Antifraudă Fiscală Alexandria, celălalt din cadrul Direcţiei Antifraudă Fiscală Bucureşti.

Funcţionarul de la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti a fost trimis în judecată pentru înşelăciune în formă continuată şi uz de fals în formă continuată după ce, în ultimii trei ani, a folosit o diplomă falsă, susţinând că este absolvent al ASE Bucureşti, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, potrivit news.ro.

Al doilea inculpat a încercat să promoveze pe o funcţie superioară în cadrul Direcţiei Antifraudă Fiscală Alexandria, folosind o diplomă falsificată şi susţinând că este absolvent al unei universităţi private. El nu a reuşit să promoveze, întrucât angajaţii de la resurse umane au avut suspiciuni cu privire la veridicitatea diplomei de studii. Funcţionarul este cercetat pentru tentativă la înşelăciune şi instigare la uz de fals.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro