Au furat pavajul de pe stradă și l-au urcat într-un Audi

Au furat pavajul de pe stradă și l-au urcat într-un Audi

Patru femei au fost surpinse în timp ce furau pavajul de pe o stradă. Ulterior, cele patru ‘doamne’ încărcau pavelele într-un Audi Q5.

Primarul general a solicitat sacționarea persoanelor care comit furturi de pe domeniul public

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcție de la șantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură din capitală. De asemenea, edilul a solicitat să fie făcute publice imaginile video și pozele, unde sunt depistați unii cetățeni, care au comis furturi de pe domeniul public. Subiectul a fost abordat vineri, în cadrul ședinței operative cu participarea pretorilor de sector. Astfel, un grup de persoane au sustras elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarul din str. Kiev. În cel de-al doilea caz, au fost furate băncile recent instalate în scuarul din str. Ion Pelivan, aflat în proces de renovare.Edilul capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van. Totodată, primarul general a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

Publicată de Primăria Municipiului Chișinău pe Vineri, 7 august 2020

Cel mai probabil, acestea s-au gândit că un astfel de pavaj ar înfrumuseța și curtea lor.

Incidentul a avut loc pe strada Kiev din Chișinău.

Primarul Ion Ceban a solicitat implicarea institutiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de constructie de la santierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructura,

 

Comentează pe FACEBOOK