joi 22 februarie 2024

B1 TV nu intră în insolvență. Sorin Oancea este administratorul legal al firmei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Urmare a știrii apărute pe site-ul supervizor.ro prin care se afirmă că B1 TV și-a cerut insolvența în baza unei solicitări depuse la Tribunalul București, B1 TV CHANNEL comunică următoarele:

B1 TV Channel SRL, societatea care deține licența audiovizuală a postului B1 TV, se află într-o situație solidă din punct de vedere financiar, fără nici cel mai mic risc de a intra în insolvență. O atestă datele contabile ale firmei dar și colaborarea de peste 12 ani cu bănci internaționale importante de pe piață românească.

wB1 TV Channel SRL este cu plata la zi a salariilor angajaților săi dar și a taxelor și impozitelor către bugetul de stat. De asemenea, liniile de credit acordate societății sunt pline în acest moment. Datoriile către ANAF la care se face referire în articol sunt urmare a unui raport de control care a fost contestat de către B1 TV Channel SRL în sensul desființării deciziilor, urmându-se procedurile legale atât în fața ANAF, cât și ulterior în fața instanțelor de judecată până la obținerea unei hotărâri definitive, iar sumele de plată impuse au fost restructurate și eșalonate pe mai mulți ani, niciuna din aceste sume nefiind scadentă în următoarele 365 de zile.

Drept pentru care vă aducem la cunoștință că cererea de intrare în insolvență a fost depusă fraudulos de reprezentantul unuia dintre asociații societății B1 TV Channel SRL, care a folosit în mod fals o presupusă calitate de administrator. Vom prezenta în instanță toate documentele care susțin cele de mai sus și ne vom îndrepta pe toate căile legale împotriva persoanelor care au creat societății acest grav prejudiciu, într-o acțiune cu puternic iz penal, care face parte din hărțuirea la care este supus postul nostru de televiziune și pe care am denunțat-o într-un comunicat anterior. De asemenea, atașăm și Certificatul constatator de la Registrul Comerțului, emis astăzi, 23 decembrie 2022, care atestă calitatea de administrator legal a d-lui Sorin Oancea.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro