luni 17 iunie 2024

Un nou accident la intrarea în Pasajul Unirii: Un mort și zeci de răniți

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un accident grav a avut loc, vineri, în Pasajul Unirii din Capitală, în care a fost implicat un autocar care transporta cetăţeni greci. În urma accidentului, o persoană a decedat, iar 22 de victime au ajuns la 4 spitale din Capitală, potrivit şefului DSU, Raed Arafat. Un alt pacient este intubat şi a fost transferat la Spitalul Floreasca, în stare critică.

În autocar se aflau 47 de pasageri. Şoferul autocarului a fost testat aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

„Din păcate a fost un accident destul de grav. Au fost mobilizate forțe de la serviciul de ambulanță, de la SMURD, poliție, jandarmerie. La acest moment numărul total e de 22 de persoane transportate la patru spitale. Din păcate, pacientul care a fost în stop cardiac s-a încercat resuscuitarea lui dar a fost declarat decedat. Mai avem un pacient întubat, tot la Floreasca, care e într-o stare critică”, spune șeful DSU, Raerd Arafat.

Se pare că șoferul mergea pe prima bandă și în momentul în care a vrut să treacă prin pasaj a lovit limitatorul de înălțime.

Din primele informații rezultă că șoferul conducea cu aproximativ 40-50 km/ oră.

Cinci accidente au avut loc în Pasajul Unirii, după ce a fost renovat, până la tragedia de astăzi. În ultimul accident a fost implicat un TIR.

Pasajul Unirii are o înălțime de 3,7m, iar limitatorul de înălțime de la intrare este pus la 3,5m.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro