duminică 19 mai 2024

Daniel Băluţă vrea un nou mandat la Sectorul 4

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, şi-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat. Acesta a declarat că își dorește să finalizele proiectele începute în sector și să dezvolte zona cât mai mult. Amintim că Băluță a refuzat oferta PSD de a fi candidatul lor pentru Primăria Capitalei.

 

Băluță își dorește ca în următorii 4 ani să continue proiectele la Primăria Sectorului 4

Daniel Băluță îşi propune continuarea proiectelor strategice ale Capitalei, printre care se numără prelungirea liniei de metrou M2 până în comuna Berceni şi extinderea liniei M4, de la Gara de Nord până la Gara Progresul.
Un alt proiect prioritar pentru Băluţă, candidat al Alianţei electorale PSD – PNL, este refacerea Planşeului Unirii.

„Alături de partenerii noştri de alianţă, vom continua să ne ocupăm de proiectele strategice ale Bucureştiului. Vom continua să construim metrou – prelungirea liniei M2 până în comuna Berceni şi extinderea liniei M4, de la Gara de Nord până la Gara Progresul, vom reface din temelii Planşeul Unirii, vom încheia lucrările de construire la Maternitatea Sf. Ioan, la Spitalul de Chirurgie Dento-Alveolară şi la Centrul de Diagnostic, Tratament şi Cercetare a Tuberculozei, din cadrul Institutului Marius Nasta”, a afirmat el, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4 transmis AGERPRES.

Primarul Sectorului 4 a menţionat că un alt proiect foarte important pentru dezvoltarea Bucureştiului ar fi construcţia unui aeroport internaţional în zona de sud.

 

Băluță nu e interesat de Primăria Capitalei: Legătura cu Sectorul 4 e una deosebită

 

„M-am născut în Sectorul 4, la maternitatea spitalului Gh. Marinescu. Am început creșa, grădinița, școala generală, liceul le-am făcut pe toate în Sectorul 4, cu facultatea a trebuit să mergem în alt sector. (…) Legătura cu Sectorul 4 e una deosebită și faptul că suntem în derulare cu proiecte (…) mă obligă să-mi continui activitatea aici”, a afirmat Daniel Băluță într-o conferință de presă alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, potrivit g4media.ro.

cititi si – Daniel Băluță: Un aeroport va fi construit în zona de sud a Capitalei

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro