duminică 3 martie 2024

Barna, mesaj pentru ”noua majoritate Cîţu-Ciolacu”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

După ce a fost la Cotroceni să discute cu președintele Klaus Iohannis, liderul USR PLUS s-a declarat dezamăgit. Dan Barna spune că întrevederea a fost una formală „benignă”, în care nu s-au prezentat soluții și nu s-au analizat scenarii.

”Din păcate, s-a dovedit a fi o întâlnire formală, benignă, în care am trecut în revistă istoricul acestei crize şi am exprimat poziţia USR PLUS că ieşirea din criză se poate rezolva prin propunerea unui nou premier din partea PNL. Aici s-a terminat partea de conţinut. Nu s-a prezentat o soluţie, nu s-au analizat scenarii. (…) Mi-aş fi dorit să discutăm scenarii, nu s-a întâmplat lucrul acesta”, a afirmat Dan Barna.

Întrebat  care a fost mesajul preşedintelui pentru USR PLUS după această discuţie, Dan Barna a răspuns: ”Că ne aflăm într-o situţie complicată. Şi nu glumesc”.
Co=preedintele USR-PLUS a precizat că, în Parlament asistăm la un abuz asupra democraţiei, fără precedent.
”Faptul că noua majoritate Cîţu-Ciolacu blochează dreptul la moţiune de cenzură al unor parlamentari arată că avem o majoritate, echipa premierul Cîţu cu PSD, care însă ucide prin fiecare neprezentare la şedinţă statul de drept. Cîţu terbuie să plece, moţiunea să ajungă la vot. Lăsaţi moţiunea de cenzură să se întâmple, încetaţi să transformaţi România într-un stat bananier””, a afirmat Barna.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro