joi 22 februarie 2024

Băsescu, dezvăluiri despre PNL: Frate Orban, cine te-a pus?

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul preşedinte Traian Băsescu susține ipoteza unui blat PSD-PNL , ”fără de care nu ar putea fi organizate alegeri anticipate.” Băsescu mai spune că liberalii au făcut o mare greșeală când au acceptat să preia guvernarea,  în condiţiile în care tot PSD are majoritate în Parlament.

Dacă PSD-ul nu vrea anticipate are toate pârghiile politice. La anticipate se poate ajunge doar cum înţelegere între PNL şi PSD. Pe de altă parte e clar că începutul de înţelegere a început. PSD-ul am impresia că are o capacitate de analiză limitată. Dar când îşi vor termina analizele vor constata că-i avantajează alegerile la termen. (…) În scenariul doi, PSD-ului în convine cel ma mult anticipatele suprapuse”, a declarat Băsescu la Adevărul Live.

Fostulșef al statului susține că Dăncilă trebuia lăsată încă un an la putere, pentru a ‘pulveriza’ PSD.

“Liberalii au făcut greşeala de a face alianţe proaste cu Tăriceanu şi Ponta şi nu aveau majoritate. Doi lideri extrem de oportunişti pe care s-a bazat Orban. Doi lideri care dacă primesc o ofertă mai bună îl lasă. Şi l-au şi lăsat. Acum aud scâncete că noi avem numai 20%. Da, frate Orban dar cine te-a pus să iei Guvernarea având 20% cu un PSD care şi acum are majoritate în ambele camere împreună cu Ponta. Puteau să anticipeze asta. Aş mai face o observaţie. A revenit Ponta la patria mamă. Într-un fel sau altul va consiolida relaţiile în continuare. Va sta lipit de PSD. Dar împreună depăşesc 30% uşor în momentul de faţă”, spune Băsescu.

Traian Băsescu şi-a prezentat favoriţii pentru Capitală.

“Între Rareş Bogdan şi Nicuşor Dan, pe Nicuşor Dan îl votez”, a conchis Băsescu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro