sâmbătă 28 ianuarie 2023
spot_img

„Bătrânicile Poștei înlocuite cu 200 de tinerele”

Must read

spot_img

Poșta Română a anunțat înnoirea flotei auto cu 200 de mașini noi într-un comunicat desprins parcă din Epoca de Aur.

„Bătrânicile Poștei înlocuite cu 200 de tinerele” – așa își începe Poșta Română anunțul, în care mai povestește și despre „zecile de poștași care au plecat acasă cu gândul că instituția are un viitor frumos”.

„REÎNNOIM FLOTA AUTO: „BĂTRÂNICILE” POȘTEI, ÎNLOCUITE CU 200 DE “TINERELE”

Dimineață senină și liniștită de sâmbătă. Venind pe bulevardul Unirii, dinspre Piața Alba Iulia, te întâmpină în zare o mare roșie. Zeci de mașini strălucesc în soare, nou-nouțe. Stau parcate în parcarea din fața Parlamentului și își etalează înscripțiile cu galben: Poșta Română!

Oameni curioși, aflați cu treabă în zona Palatului Parlamentului, dar și poștași care și-au transmis din om în om chemarea, s-au adunat pentru a admira primele autoutilitare din lotul de 200 de mașini achiziționat pentru reînnoirea parcului auto al Poștei.”

„Șoferii se bucură ca niște copii, pentru care Crăciunul a venit a doua oară” 

„În jurul mașinilor se învârt foarte mândri șoferii care le vor duce la destinație. Din Capitală, noile mașini vor împânzi toate județele. Șoferii se bucură ca niște copii, pentru care Crăciunul a venit a doua oară și le-a adus jucăriile dorite.

Și este și de înțeles, spune @David-poștașul, pentru că: „am condus mașini cu o vechime de 12 ani, un Volkswagen Caddy, care avea în jur de 300.000 de km, am condus și mașini electrice Renault Kangoo și Dacia Dokker.

Apoi am condus și mașina pe care o vedeți astăzi, aici. Nu se compară! O mașină nouă este o mașină nouă! Îți dă siguranță în trafic, este fiabilă, nu stai tot timpul să te gândești la hibele pe care le întâlnești la o mașină veche. Doi, trei ani nu ai probleme cu ea, dacă o îngrijești bine! În plus, noile mașini au un design modern și sunt și foarte bine izolate. Și bonus, peretele despărțitor din cabina șoferului este din geam și îți vine foarte ușor să urmărești câte colete mai sunt, dacă stau bine, dacă a căzut vreunul la o frână mai bruscă sau la un viraj mai strâns”.

„Știm sigur că impresiile lui @David-poștașul nu vor lipsi de pe rețelele sociale unde este foarte activ, obișnuindu-și fanii cu povești din Poștă.

Foarte încântat de noua achiziție este și Cristi. El este responsabil de transport la Pitești. Patru mașini mici și una mare, dintre noile mașini, iau drumul Argeșului, la Câmpulung Muscel, la Curtea de Argeș și la Pitești. Cristi a venit cu băieții să le ducă acasă.

Cristi gândește ca un adevărat manager: „cu aceste mașini, în primul rând vom reduce timpii de lucru. De ce spun asta? Pentru că o flotă veche te încetinește mult. Ai timpi morți în flux, pentru că mașinile vechi stau prin service-uri, iar tu trebuie să găsești soluții să le înlocuiești pe perioada reparațiilor. Plus banii cheltuiți. Pe de altă parte, la toate mașinile noi reviziile sunt scurte, gen – trei ore. Programezi, mergi, faci revizia, ai plecat. O mașină nouă înseamnă eficiență, înseamnă economii cu întreținerea, pentru companie. Apoi, este și o chestiune de imagine, câștigi încrederea și respectul clienților”.”

 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro