Baza de date a Centrului Caraiman din subordinea lui Tudorache, spartă de hackeri

Baza de date a Centrului Caraiman din subordinea lui Tudorache, spartă de hackeri

Mai multe persoane din București au fost anunțate în cursul zilei de astăzi că au un rezultat pozitiv pentru COVID-19, după ce au efectuat testul la Centrul Caraiman din București, aflat în subordinea primaului Sectorului 1, Dan Tudorache.

Și nu sunt puțini cei care s-au testat. Vreo 4.000 doar în ultima lună.

 „În cursul acestei dimineți, un număr destul de mare de pacienți ce au frecventat serviciile medicale din cadrul complexului au primit un sms, prin care li se comunica rezultat pozitiv la analiza testului COVID. O parte din acești cetățeni, care au primit sms de la un număr scurt, format din 4 cifre, au făcut testul COVID la cerere, gratuit în cadrul centrului, o parte dintre ei au beneficiat doar de servicii medicale, precum cardiologie, urologie, ORL, sau chiar serviciile de fizioterapie și kinteoterapie, nerealizând niciun test de COVID în cadrul centrului.”, a explicat Livia Gomes, directorul Centrului Multifuncțional Caraiman din București, la RTV.

„Numai de luna aceasta avem un număr de 4.000 de pacienți, iar restul, vorbim de câteva mii de la începutul pandemiei, unde s-au făcut teste în cadrul centrului. Oamenii deja au intrat în panică, au sunat pe telefoanele de la centru, mulți dintre ei având și numărul meu personal m-au sunat și mi-au redirecționat acest sms, eu făcând tot ce mi-a stat în putință să îi liniștesc, să le psun că este doar un sms fake, un sms mincinos. Cei care au efectuat testul să ia drept bun testul primit sub formă scrisă, de la personal, confidențial au primit acel test, iar ceilalți, care nu au efectuat testul, i-am liniștit că nu au de ce să intre în panică”, a adăugat directorul Centrului Caraiman din Capitală, Livia Gomes, pentru sursa citată mai sus.

Comentează pe FACEBOOK