miercuri 28 februarie 2024

Becali flutură donații pe sub nasul spitalelor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Omul de afaceri Gigi Becali a fost printre primii care au declarat că donează bani spitalelor. Mai mult, miercuri acesta a și dat exemplele unor spitale la care a donat sume considerabile. Este vorba de spitalele din Pitești, Craiova și Caracal.
Marian Mitran, managerul spitalului Municipal Caracal a dărâmat astăzi mitul Becali. „Ca urmare a numeroaselor articole apărute în presă și pe paginile de socializare, dorim să informăm cetățenii municipiului Caracal că până la această oră Spitalul Municipal Caracal nu a primit nicio donație de la domnul Gigi Becali și nici de la altă persoană în numele acestuia. Dacă această donație se va înfăptui, imediat vom aduce la cunoștință cetățenilor printr-un comunicat de presă”, a informat managerul.
Reamintim cititorilor că Gigi Becali declara că este sătul să mai stea după Guvernul României și a luat problema pe umerii săi. Acesta anunța donații de ordinul a 100-200 de mii de euro și a enumerat expres spitalele de mai sus. Până la această oră, ceilalți manageri nu au comentat primirea sau nu a sumelor, singura excepție fiind cei din Caracal.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro