duminică 26 mai 2024

Bode, despre rocada PNL-PSD: Pornim de la o axiomă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Lucian Bode, secretar general al PNL, a explicat vineri cum se va face rocada guvernamentală, menţionând că „cel mai simplu” ar fi ca protocolul politic să se respecte „întocmai”, dar există şi posibilitatea de se negocia un schimb de ministere.

Secretarul general al PNL a precizat că înainte de rocada guvernamentală, partidele din coaliţie vor avea şedinţe de Birou Politic în care vor decide abordarea.

Cel mai simplu ar fi pentru toată lumea ca acest protocol să se respecte întocmai. Există şi posibilitatea de a negocia un schimb de ministere, dar în acest moment vorbim despre cum se va realiza această rocadă. Pornim de la o axiomă, din punctul meu de vedere, rocada se realizează. Cum se va realiza această rocadă – dacă vom avea sau nu schimb de ministere, dacă acest lucru se întâmplă până la sfârşitul lunii mai – prim-ministrul, preşedintele PNL, preşedintele PSD, împreună, vor anunţa data la care se depune mandatul, data la care se fac audierile în Parlament, după consultările constituţionale de la Cotroceni”, a punctat Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Toate aceste etape vor fi prezentate de către cei doi preşedinţi, imediat ce luăm ce luăm deciziile în structurile noastre cu privire la rocadă, cu privire la cine va face parte din viitorul Guvern, cu privire la guvernare”, a mai declarat Lucian Bode.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro