joi 30 mai 2024

Bode: Nu ne victimizăm, mergem înainte cu fruntea sus

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Secretarul general al PNL, Lucian Bode a declarat miercuri, la evenimentul de la Vila Florica de aniversare a Partidului Naţional Liberal, că Guvernul liberal nu fuge, nu se victimizează și nu se ascunde, ba mai mult, își asumă cele mai dificile sarcini.

Declarația lui Bode vine la o zi după ce Consiliul Național de Etică a decis că nu este plagiator.

”Guvernul liberal îşi asumă cele mai dificile sarcini, nu fuge şi nu se ascunde. Am dus multe bătălii de unii singuri, cu riscul erodării, nu ne victimizăm şi nu vom ceda, mergem înainte cu fruntea sus şi pe picioarele noastre. Cine vrea să vadă aceste lucruri, le vede şi nu să lasă pradă manipularilor celor care vor să ne vadă îngenuncheaţi”, a spus secretarul general al PNL, potrivit news.ro.

”Atuurile guvernării liberale sunt evidente. Am ţinut echilibru în coaliţie asigurând stabilitatea ţării şi o vom face şi în continuare. Am impus o viziune economică sănătoasă, axată pe investiţii, până şi partenerii de coaliţie încep să şi-o asume. Am deblocat marile proiecte de infrastructură. PNL a deschis un proces fără precedent în ultimele decenii de dezvoltare a infrastructurii. Acesta a fost declicul care va schimba din temelii România în bine. Am fost şi suntem în avangarda modernizării cu administraţiile locale performante. Modelul pe care îl aplică acum Guvernul României şi pe care vom veghea să îl aplice şi alţii este modelul administraţiilor locale liberale”, a mai spus Bode. 

El le-a transmis primarilor că ”liberalii au dat tonul modernizării şi cu atât mai mult îl vor susţine în continuare.”
”Doar în noi stă puterea să ducem mai departe tradiţia liberalismului sub culorile şi sigla PNL, un partid mai puternic şi mai vizionar”, a arătat Lucian Bode. 
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro