luni 17 iunie 2024

Bogdan: Focare de infracțiuni. Fermitate sau ne prăbușim

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Europarlamentarul român Rareș Bogdan spune că ia atitudine cu privire la ”focarele de infracțiuni” ce au avut loc în ultimele două zile în România.

Liderul PNL afirmă că a atras atenția, ”respectuos și cu încredere, oamenilor din domeniu, responsabililor. Deocamdata.

Rareș Bogdan avertizează că fără fermitate, în aceste condiții ne prăbușim ca stat. Potrivit acestuia avem nevoie nu de abuzuri, dar de măsuri dure și imediate pentru ca scandalurile și atacul asupra oamenilor legii din țara naostră să nu mai aibă loc.

Simplu si CLAR. Fara echivoc. Vreau sa vad hotarare, dar nu abuzuri! Claritate si fermitate, insa nu depasirea limitelor din partea oamenilor legii. Batranica necăjită care vindea patrunjel si lipsa orei de pe adeverinta sper sa fie greseli ale unor zelosi sau imbecili. Faptul că reprezintă niște excepții nu e o scuză. Sper că deja au fost sanctionati. Este o graniță subtire intre femitate in aplicarea legii si abuzul prin aplicarea legii in stare de urgenta. Atentie si ratiune!!”, scrie Bogdan pe Facebook.

De asemenea, eurodeputatul romând se arată revltat de spunele unor conform cărora românii nu sunt toleranți cu „o anumită etnie”. Potrivit acestuia, astfeld e texte nu sunt altceva decât o manipulare grosoloană.

Si inca ceva: sa mai lase unii si altii textele de doi lei ca romanii sunt intoleranti si au o problema doar cu o anumita etnie! Sa fim seriosi, NU merge cu astfel de manipulari grosolane! Oricine ataca reprezentantii fortelor de ordine sau nu ii respecta pe cetatenii din jurul sau va trebui tras la raspundere! Fara complicitati si protectii ale oamenilor legii pentru unii sau altii dintre cei care au încălcat legea sau se pregatesc sa o încalce!”, spune Rare; Bogdan făcând referire la scandalul romilor din București, Mehedinți sau Brașov, în ziua de Paște.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
Articolul precedent
Articolul următor
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro