luni 17 iunie 2024

Botoşani: Actor împuşcat pe scenă, în timpul unei repetiţii, de un coleg

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Incident șocant la Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani. Un actor a fost împușcat de un coleg pe scenă, în timpul unor repetiții, cu un pistol de tip  airsoft. Victima a fost transportată la spital, stabilindu-se că a suferit răni minore. Poliştii au deschis o anchetă.

“În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii. 
Potrivit Botoşani News, incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” în timpul repetiţiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie a fost împuşcat de colegul său, aşa cum era în textul piesei, dar pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro