luni 25 septembrie 2023

Cadariu vrea să resusciteze turismul cu ajutorul influencerilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu anunță o campanie de 100.000 de euro pentru a promova cu influenceri turismul românesc. 

Scopul campaniei este să le arate oamenilor destinații de vacanță interne, în condițiile în care anul acesta românii au cheltuit 6 miliarde de euro pentru vacanțe în străinătate.

„Am trecut de 2 ani de pandemie. Nu putem să nu constatăm că românii își doresc, după 2 ani de petrecut concedii în România, atât cât s-a putut și cât restricțiile le-au permis, să călătorească în străinătate”, a spus Cadariu la Digi24.

„Sunt și cazuri în care poate lucrurile nu stau atât de bine. Însă nici la vecinii noștri bulgari, nici la greci lucrurile nu stau perfect. Iar comparațiile trebuie făcute pentru situații similare, și în ce privește numărul de stele și în ce privește dotările și serviciile acordate pentru acele sejururi”, a adăugat el.

Ministrul a spus că guvernul ia măsuri care să încurajeze turismul în România.

„În primul rând, una din aceste acțiuni prevede o achiziție publică pentru a dezvolta platforma ministerului România.travel. În paralel, vom apela la acea formă de promovare prin intermediul influencerilor.”, a explicat Cadariu.

Ministrul a spus că valoarea contractului va fi de 100.000 de euro.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro