sâmbătă 20 iulie 2024

Începe procesul lui Mario Iorgulescu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Tribunalul București a decis începerea judecății în cazul lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor. A fost respinsă astfel cererea avocaților lui, care doreau suspendarea procesului în așteptarea deciziei Tribunalului de la Brescia, unde au solicitat o expertiză psihiatrică.

Procurorul de ședință a susținut că tânărul are discernământ și ar trebui evaluat psihic doar în România, potrivit psnews.ro

Avocații lui au venit cu o scrisoare medicală, datată 14 august și semnată de un medic specialist, Luigi Croce, despre starea tânărului, cu recomandarea să nu se mai facă în efectuarea unei expertize.

Judecătoarea a aprobat depunerea acestei scrisori la dosar, dar tot a respins cererea de suspendare a procesului.

Astfel, judecata va începe pe 21 septembrie, când trebuie să se prezinte la instanță patru dintre martori.

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan, în seara de 8 septembrie 2019, cu o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, consumând și cocaină. Tânărul a produs un accident teribil, soldat cu moartea unei persoane, tatăl a doi copii.

Mario Iorgulescu a fost, de asemenea, internat în stare gravă. După ce a primit o perioadă îngrijiri medicale la Spitalul Floreasca, acesta a fost transferat la un spital de elită din Milano. Acolo s-ar afla și în acest moment. Poliția îl caută, părinții îl țin departe de țară. 

Pe numele lui mai există un mandat de arestare și într-un alt caz. În 2021 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro