Câinele Gunther VI își vinde vila de lux

Este greu de imaginat că vreun animal ar putea avea o avere care să se apropie de 400 de milioane de dolari.

Și totuși Gunther VI este cel mai bogat câine din lume. El urmează să vândă cu 31 de milioane de dolari o casă din Miami.

Proprietatea de 5.000 de metri pătrați are 9 camere, este situată pe malul apei și a fost deținută de Madonna, relatează Associated Press.

Vila de lux a fost scoasă la vânzare miercuri, iar prețul cerut este de 31,75 milioane de dolari, în condițiile în care prețul de achiziție fusese de 7,5 milioane de dolari în anul 2000 când Madonna a vândut-o către trustul lui Gunther.

Carla Riccitelli este una dintre îngrijitoarele lui Gunther și face parte din consiliul care supraveghează fondul câinelui. Consiliul este cel care ia decizii cu privire la momentul în care să cumpere și să vândă proprietăți imobiliare din trust.

Averea patrupedului milionar provine de la strămoșul său, Gunther III. Acesta a moștenit milioane de dolari de la stăpâna sa, Karlotta Liebenstein, o contesă germană care a murit în 1992. De atunci, de linia de sânge a câinelui au avut grijă îngrijitorii.

În anunțul agentului imobiliar aflăm că vila ciobănescului german are și vedere spre Golful Biscayne, opt băi și jumătate și o piscină. Proprietatea se află la câteva minute distanță de Miami Beach, se arată în anunț.

“Câinele locuiește în fostul dormitor principal al Madonnei”, a declarat pentru AP agentul imobiliar, Ruthie Assouline. Ea se ocupă de vânzarea proprietății împreună cu soțul ei, Ethan Assouline.

Câinele participă la întâlnirile agenților imobiliari și călătorește cu avioane private, iar mesele îi sunt gătite de un bucătar, a declarat Riccitelli pentru AP.

Comentează pe FACEBOOK