sâmbătă 20 iulie 2024

Când va fi publicată Ordonanța privind amânarea ratelor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE – Ministrul Florin Cîţu a precizat, luni, în ședința de guvern, că nu va exista ”dobândă la dobândă”, perioada în care se pot face cererile a fost prelungită cu 45 de zile de la data publicării OUG, iar cei care doresc să solicite amânarea ratelor trebuie să fie cu creditul la zi.

Dispută între președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Finanţelor, Florin Cîțu, privind ordonanța amânării ratelor la bănci.

Ministrul liberal precizează că ordonanța nu va fi retrasă, așa cum anunțase șeful social-democraților, ci va fi corectată în şedinţa de Guvern de luni şi va fi publicată imediat.

Ordonanţa care amână plata ratelor romanilor până la 9 luni(!!!) nu este retrasă! Câteva observaţii ale MFP care clarificau mai multe discuţii apărute în spaţiul public au fost omise din varianta trimisă spre publicare”, a anunţat pe Facebook Cîţu/

El a precizat că  în şedinţa de guvern de la ora 17:00 această eroare va fi corectată.

Varianta cu toate observatiile incluse se va publica dupa sedinta de guvern de astazi”, a anunţat ministrul.

Anterior, Ciolacu supsese că românii au fost mințiți și că ordonanța va fi retrasă.

Toată lumea a aşteptat de la Guvern măsuri concrete, ferme şi rapide. De aceea au fost învestiţi de Parlament. Dacă nu sunt în stare, măcar să nu încurce şi mai mult prin hotărârile adoptate! Românii şi firmele româneşti au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care să le facă situaţia şi mai grea. Nimeni nu mai are nici răbdare şi nici timp de a sta după bâlbele şi prostiile Guvernului!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro