Candidatul care a UITAT ce partid reprezintă la alegeri

Candidatul care a UITAT ce partid reprezintă la alegeri

Un candidat la Primăria Buzău a schimbat atâtea partide că a uitat din partea cui candidează. Constantin Florescu, trecut recent de lșa PSD la PMP, s-a făcut de rușine într-o conferință.

Potrivit imaginilor publicate de jurnalistul Sebastian Silvestru pe pagina sa de Facebook, Constantin Florescu are nevoie să i se șoptească numele partidului pentru care candidează.

„Astazi declar oficial in fata reprezentantilor presei, in fata tuturor cetatenilor buzoieni ca accept candidatura pentru functia de primar la Primaria Buzau din partea partidului… partidului (n.r. se uita in stanga pentru a afla un raspuns)…Miscarea Populara, Romania, partidul PMP”.

Constantin Florescu

Ieri, într-un cadru indedit, #AadrianVonZmeieni și-a prezentat candidatul la Primăria Buzău pentru alegerile din septembrie 2020.Surpriză! Candidatul a aflat numele partidului pe care îl va reprezenta abia în timpul conferinței de presă, după ce începuse discursul motivațional.Fostul judecător n-a fost prea sigur nici după ce marele conducator i-a șoptit suav numele formațiunii politice. A mai inventat pe loc un partid, acesta fiind Partidul România. 💆

Publicată de Sebastian Silvestru pe Vineri, 26 iunie 2020

Comentează pe FACEBOOK