duminică 19 mai 2024

Regizorul Octavian Fulger, omorât cu zile la Floreasca?!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

La spitalul Floreasca din Capitală se moare cu zile. Indolența cu care medicii de acolo tratează bolnavii este de neimaginat. Fiul regizorului Octavian Fulger, decedat în urma celor 2 internări acolo, întra la rupere și acuză managementul de la Floreasca de omor din culpa. Mai mult, acesta a făcut publice o serie de imagini halucinante. Vorbim de un om căzut jos, chiar lângă gardul spitalului, în zona destinata comunicării cu rudele celor internați. Vreme de aproape 2 ore, acel individ a zăcut acolo, sub ochii medicilor și asistentelor ce se perindau pe acolo. Același filmuleț surprinde gândaci imenși de bucătărie, ce intră liniștiți în aerisirile spitalului.

Jurnalist.ro a realizat un interviu devastator cu fiul regizorului de 92 de ani, decedat în condiții suspecte, după două internări succesive la Floreasca. Octav Fulger vorbește deschis despre experiența oribilă pe care a avut-o cu cei de la Floreasca și susține că moartea tatălui său se datorează unui malpraxis. Bătrânului internat la spital pentru doar 2 ore i s-ar fi fracturat coastele de către cei care l-au îngrijit, așa că a fost trimis acasă. O zi mai târziu, acesta a murit în chinuri groaznice, iar medicii de la Ambulanță au refuzat să îi facă resuscitarea, tocmai pentru că au sesizat fracturile cu pricina.
Într-un interviu acuzator de circa 20 de minute, fiul marelui regizor de la Teatrul Nottara povestește cu lux de amănunte tot chinul prin care a trecut. Vă previn că detaliile sunt cutremurătoare :

Dincolo de experienta familiei Fulger, ceea ce șochează cel mai tare sunt imaginile filmate cu telefonul mobil. Le postez mai jos încă o data. Vedeți acel om căzut pe jos lângă gardul spitalului, alături de familiile celor internați. Apare în filmulețe și personajul îmbrăcat în alb, cu aliură de doctor, dar despre care știm că ar fi un boschetar aciuat de multă vreme pe lângă spital. Culmea, acelui individ i se permite accesul în spital, fără să aibă vreun echipament de protecție!!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro