luni 25 septembrie 2023

Capii BOR, cazați la 5 stele: ‘Cine nu a contribuit până acum…’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Patriarhul Daniel și alaiul de 20 de episcopi care l-a însoțit în vizita de protocol din Județul Bihor au fost cazați la un hotel de cinci stele, cu SPA.

Problema nu ar fi aceasta, dar la sfințirea Catedralei Ortodoxe din Oradea, IPS Daniel, care beneficia de SPA, nu s-a sfiint să facă apel la donații din partea enoriașilor, unii cu pensii sub limita decenței.

Adevărul.ro scrie că noaptea de cazare la Lotus Therm SPA & Luxury Resort începe de la 688 lei (single) și ajunge la 2.748 lei (apartamentul VIP).

Episcopia Ortodoxă a Oradiei a ales această variantă luxoasă deși putea caza alaiul în apartamentele din sediul Episcopiei Ortodoxe, de la Mănăstirea Sfintei Cruci sau chiar de la Mănăstirea Izbuc din comuna Carpinet, unde, de altfel, sâmbătă, aceștia au sfințit noua biserică din incintă.

„Va multumim pentru participare, felicitam inca o data pe PS episcop Sofronie si va dorim tuturor o duminica binecuvantata, ajutor de la Dumnezeu si sa auzim peste 2-3 ani ca se va sfinti si pictura acestei catedrale, pentru ca, odata inceput, un lucru frumos trebuie continuat, deci este loc pentru cei care n-au putut contribui pentru acum, sa contribuie in viitorul apropiat”,a spus Patriarhul Daniel.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro