luni 17 iunie 2024

Carduri virtuale, direct din aplicația CEC de mobile banking

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

CEC Bank a lansat o nouă funcționalitate în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC app – clienții pot să-și emită singuri, fără costuri și drumuri la bancă, carduri virtuale pentru toate tipurile de card de debit.

“Continuăm procesul de modernizare a CEC Bank și extindem posibilitatea emiterii de carduri virtuale către toate produsele de card de debit existente în portofoliul băncii. Astfel, CEC Bank devine și mai prietenoasă cu mediul  după ce anul trecut am început emiterea primului card virtual pentru produsul Visa Multicurrency iar de la începutul anului banca noastră emite carduri din plastic reciclat/ cu elemente biodegradabile”, a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank.

Pentru emiterea unui card virtual, clienții nu mai trebuie să facă drumuri la bancă, procesul de obținere și activare fiind mult mai simplu. Dacă deții un card fizic principal activ, îți poți emite cardul virtual direct din Mobile Banking – CEC App și îl poți folosi imediat. Cardul virtual este activ încă de la început, nu mai trebuie să mergi la bancă sau la bancomat.

Cardul virtual poate fi folosit pentru:

  • plăți la POS, după înrolarea cardului într-o aplicație de plăți (Google Wallet sau Apple Pay)
  • plăți online, folosind datele cardului disponibile în aplicație
  • retragere de numerar contactless de la ATM-urile și MFM-urile CEC Bank dar și de la echipamentele altor bănci care permit acest tip de operațiune contactless.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro