joi 7 decembrie 2023

Casa unei Femei, Dărâmată Accidental de Firma de Demolări

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În timp ce se afla în vacanță, o femeie din Atlanta a fost contactată de o vecină, care a anunțat-o că un individ sau o echipă demolaseră casa acesteia. După o cercetare ulterioară, a fost dezvăluit că firma de demolări comisese o eroare în ceea ce privește adresa, însă, în mod surprinzător, nu a oferit nicio formă de scuze sau compensare pentru această greșeală gravă.

Susan Hodgson este acum în căutarea de soluții, după ce o companie de demolări a distrus integral locuința sa din Atlanta, din greșeală, în timp ce ea se afla în vacanță, potrivit informațiilor furnizate de Insider.

Conform relatărilor, atunci când s-a întors acasă, femeia a găsit doar un morman masiv de moloz în locul ceea ce cândva fusese casa ei.

”Sunt furioasă”, a declarat ea. „Mă tot trezesc cu gândul: „Este totul o glumă sau ceva de genul? Sunt doar în stare de șoc”.

Susan Hodgson a relatat că în timp ce se afla în vacanță, a primit un apel telefonic de la o vecină, care a întrebat-o dacă a contractat pe cineva pentru a demola casa.

„Am spus „nu”, iar ea a spus: „Ei bine, este cineva aici care tocmai ți-a demolat toată casa. Toată a dărâmat-o”, și-a amintit femeia.

Atunci când vecina a întrebat muncitorii ce acțiuni întreprind, aceștia au reacționat necorespunzător, spunându-i să tacă și să-și continue activitățile.

Femeia a trimis un membru al familiei să investigheze situația, iar când acea persoană a solicitat muncitorilor să prezinte un permis, compania a realizat că a făcut o eroare în privința adresei și a demolat o casă care nu trebuia.

”Era o casă îngrijită, cu iarba tunsă, curtea curată. Toate impozitele sunt plătite”, povestește păgubita.

Femeia a depus un raport de poliție și a vorbit cu avocații, dar încă nu își dă seama ce trebuie să facă mai departe. „Continuăm să căutăm în direcții diferite pentru a vedea dacă se va întâmpla ceva”.

Până în prezent, proprietara a menționat că compania din Atlanta, denumită „You Call It We Haul It”, nu a luat legătura cu ea, nici măcar pentru a-și exprima scuzele, cu atât mai puțin pentru a-i oferi vreo formă de compensație în urma demolării accidentale a locuinței sale.

„Cum vin oamenii, dărâmă proprietatea cuiva și apoi pleacă?!?”, se tot întreabă femeia. „Cum pot crede că totul e în regulă? Mi-aș dori doar să vină să remedieze problema pe care au cauzat-o”.

Într-o declarație adresată presei locale, compania „You Call It We Haul It” a informat că efectuează o investigație în legătură cu acest incident și depune eforturi pentru a rezolva situația.

Susan Hodgson nu este singurul locuitor din Atlanta care a fost confruntat cu o astfel de situație nefericită. În martie, primăria a demolat casa lui Everett Tripodis, în ciuda tuturor notificărilor și documentelor de demolare care indicau o altă adresă, conform informațiilor furnizate de WSB-TV. În plus, acesta se confruntă acum cu o factură de 68.000 de dolari de plată către primărie, care reprezintă costurile demolării.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro