luni 22 aprilie 2024

Cătălin Cîrstoiu, candidat la PMB, la şedinţa coaliţiei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice. Cîrstoiu participă la şedinţa coaliţiei de guvernare care se desfăşoară marţi, la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

 

Cătălin Cîrstoiu, candidat la PMB, la şedinţa coaliţiei de guvernare

 

Marţi au loc şedinţe la organizaţiile PNL şi PSD din Capitală, pentru validarea propunerilor de candidaţi comuni pe Bucureşti. Gabriela Firea, în schimb, este aşteptată la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu liderul PSD Marcel Ciolacu, după ce în coaliţie s-a ajuns la un acord pentru un candidat independent la Primăria generală, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu, potrivit unor surse politice. Cîrstoiu a ajuns la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial ca şi candidat al celor două partide.

La reuniune participă liderii coaliţiei şi cei ai organizaţiilor PSD şi PNL din Bucureşti.

 

Candidaturi comune PSD-PNL la Primăria Capitalei

Luni seară, după o şedinţă care a durat aproape patru ore, liderii coaliţiei PSD – PNL au decis să meargă cu candidaturi comune la Primăria Capitalei, primăriile de sector, Consiliul General şi Consiliile locale de sector.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirma, luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că proiectul listelor comune PNL – PSD pentru Bucureşti are „o susţinere majoritară”, de peste 50%, iar acesta presupune o coerenţă între municipalitate şi sectoare.

 

Cine este posibilul viitor primar al Capitalei Cătălin Cîrstoiu

 

Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 50 de ani, este medic ortoped și este manager al Spitalului Universitar de Urgență București începând din martie 2020. A mai ocupat această funcție în perioada 2009 -2016. Este decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București începând cu anul 2016, scrie hotnews.ro.

Cătălin Cîrstoiu este căsătorit cu medicul Monica Cîrstoiu, șefa clinicii de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București.

Medicul Cătălin Cârstoiu este, potrivit ȘtirileProTv, finul fostului președinte Traian Băsescu și fiul lui Ion Cîrstoiu, fost deputat de Argeș timp de două mandate, în perioada 1996 – 2004.

Revenirea lui Cîrstoiu la conducerea Spitalului Universitar București în timpul pandemiei de COVID-19 – după demiterea Adrianei Nica de către ministrul de atunci al Sănătății Victor Costache – a strârnit controverse în spațiul public.

 

CITITI SI: Candidatul coaliției la PMB. Ciucă: Medicul Cîrstoiu, prima opțiune

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro