luni 22 aprilie 2024

Cătălin Cîrstoiu îi răspunde elegant lui Helvig

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Capitală a dat un răspuns elegant unui atac venit din partea fostului director SRI, Eduard Helvig, imediat după lansarea sa. Răspunsul a venit în prima ediție a emisiunii România Reală de la Prima News, moderată de jurnalistul Dan Bucura.

Directorul spitalului Universitar a aflat în premieră despre modul umilitor în care l-a catalogat Eduard Helvig, în timpul emisiunii cu pricina. Într-o primă fază, răspunsul medicului a însemnat o întrebare: „Oare la ce se referă domnul Helvig? Oricum, eu nu l-am întâlnit niciodată pe domnul Helvig, dar bănuiesc că dânsul știe mai multe despre mine, decât știu eu. Oricum, fiecare om poate să spună orice, dar eu vă spun că sunt un om cu demnitate și nu voi face niciodată din figura mea personală o păpușă a cuiva. Eu sunt eu, Cătălin Cîrstoiu și în fața oricărui cetățean vin cu imaginea mea. Încerc să le arăt oamenilor că ppoate exista , cel puțin pentru București, un altfel de mod de a aborda problema. Eu sunt convins că în București sunt oameni ce își doresc un astfel de personaj, un om gata să facă treabă, de a fi cinstit și așa cred că trebuie să fie cel ce conduce o capitală europeană”, a explicat medicul de la Universitar. Iată pasajul în care Cîrstoiu îi dă replica lui Helvig:

Mai vorbăreț despre Băsescu

În ciuda insistențelor lui Dan Bucura de a dezvolta subiectul, Cătălin Cîrstoiu a refuzat să mai dezvolte subiectul referitor la descrierea pe care i-a făcut-o Helvig. Mult mai generos cu descrierile și caracterizările a fost candidatul alianței, în cazul altor persoane publice. În cazul lui Traian Băsescu, spre exemplu, nașul său de cununie, medicul a dat „din casă”. Acesta a povestit despre sfaturile lui Băsescu înainte ca el să fie anunțat despre București, precum și despre relația pe care ar mai avea-o în momentul de față cu fostul președinte al României.

Nici Traian Băsescu nu a ignorat subiectul Cătălin Cîrstoiu în ultima sa apariție publică. La final însă, acesta a lăsat de înțeles că l-ar mai vota 4 ani la primărie pe Nicușor Dan. Asta, probabil și în condițiile în care partidul înființat de el, PMP, este în alianța ce îl susține pe actualul primar.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro