duminică 21 aprilie 2024

Infrastructură 5 îi informează pe oameni în timp real

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Infrastructură 5, companie din subordinea primăriei de sector, a transmis pe pagina sa de Facebook mai multe informări către cetățeni. Este vorba de lucrări ce au fost finalizate și de altele ce tocmai vor începe. Această metodă de comunicare îi va ajuta pe cetățeni să știe când intră în reparație străzile lor sau care este stadiul lucrărilor deja demarate.

Iluminatul stradal are menirea de a asigura iluminarea pe timp de noapte a zonelor carosabile și celor pietonale, oferind astfel confort și siguranță pietonilor și șoferilor.

Echipa noastră este în aceste zile pe teren în zonele Aleea Bacău, Șoseaua Sălaj, Podul Giurgiului, Strada Chimirului și Strada Cobadin, lucrând pentru montarea stâlpilor de iluminat”.

Strada Intrarea Ogradei este acum transformată! Este mai accesibilă și modernizată!!!Operațiunile efectuate sunt: săpături, pregătirea terasamentului, așternerea asfaltului și montat bordură”.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care „constructorii” sectorului 5 le-au postat în ultimele zile pe rețeaua de socializare. Prin această metodă, cei din administrație speră ca mesajele lor să ajungă mult mai rapid la cetățeni.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro