vineri 14 iunie 2024

Cătălin Cîrstoiu: M-am distrat şi eu de pozele din metrou

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianţei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a afirmat că s-a distrat de celebrele poze cu el la metrou, „inclusiv de aia în care spuneau că stau ca o sărăcie”. Medicul Cîrstoiu spune că toate acestea i-au stimulat şi mai mult ”ambiţia de a merge mai departe”. Cîrstoiu a reiterat că metroul ar trebui administrat de Primărie.

 

Cătălin Cîrstoiu: M-am distrat şi eu de pozele din metrou, inclusiv de aia în care spuneau că stau ca o sărăcie

 

”Metroul este un mijloc de transport nepoluant. M-am distrat şi eu de poze (fotografiile cu Cătălin Cîrstoiu în metrou – n.r.), inclusiv de aia în care spuneau că stau ca o sărăcie. M-am distrat, sunt glume frumoase.”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, luni, la Antena3, scrie News.ro.
Întrebat dacă aceste reacţii la pozele sale din metrou îi afectează campania electorală, Cîrstoiu a explicat că nu este afectat.
”Mie mi-a stimulat şi mai mult ambiţia de a merge mai departe, în sensul transportului public, pentru că da, am fost subiect de glumă, nu mă afectează asta, însă repet, metroul trebuie integrat în transportul rutier al Capitalei. În toate capitalele, metroul e la Primărie, nu în altă parte”, a afirmat Cîrstoiu.
De asemenea, medicul crede că este nevoie de zone de tarifare la metroul bucureştean.
”Mai mult, cred că ar trebui să ne gândim şi la structurarea modului de tarifare a transportului public. În toate ţările sunt zone de tarifare. Te urci în metrou, ieşi în zona 1, zona 2. Lucrurile trebuie schimbate brutal, trebuie făcută o modificare de concepţie a transportului public”, a spus Cîrstoiu.

 

 

Cătălin Cîrstoiu, la metrou: O să repet gestul. Nicușor, ți-am păstrat un loc

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei s-a plimbat de două ori cu metroul prin capitală. Fotografiile de campanie au fost criticate de opinia publică.

„M-am dus şi azi cu metroul. Şi la ora prânzului, când vagoanele sunt goale. Şi seara, când trenurile sunt pline şi toată circulaţia din zona de nord a oraşului era blocată de un trafic infernal. Aşa că, Nicuşor, eu sunt la metrou. În fiecare zi. Ţi-am păstrat un loc. Hai să vorbim despre metrou! Să îţi explic de ce metroul trebuie sa treacă la Primăria Capitalei!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, săptămâna trecută pe Facebook.

CITITI SI: Averea neștiută a candidatului Cătălin Cîrstoiu

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro