miercuri 6 decembrie 2023

Ce a negociat Armand, de fapt, cu Romprest

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sebastian Burduja, preşedintele PNL Sector 1, susține că negocierea de miercuri dintre primarul sectorului Clotilde Armand și firma de salubrizare Romprest a fost doar un joc de imagine a edilului. Potrivit liberalului ,rămân exact aceleaşi tarife pentru serviciile prestate.

Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta nu pentru că scad preţurile, aşa cum în mod mincinos se susţine, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvenţelor”, a spus el.

Clotilde Armand anunțase că Romprest „a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial”.

„A (fost) înfrânt Sectorul 1… dar de ce ne jigniţi inteligenţa? Înţelegem “«pe surse» ca ieri a avut loc o negociere intre primarul sectorului 1 si celebra companie cara pana mai ieri reprezenta «mafia gunoaielor», după spusele dânsei (Clotilde Armand – n.r.). Consilierii locali nu au ştiut nimic, totul a fost negociat pe ascuns. Oare de ce să fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?! Se pare că negocierea de ieri prevede exact aceleaşi tarife, deci tot acest circ pe nervii si pe sănătatea cetăţenilor sectorului 1 a fost complet inutil. Doar un joc de imagine.

Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta nu pentru că scad preţurile, aşa cum în mod mincinos se susţine, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvenţelor”, a scris Sebastian Burduja, joi pe Facebook

El a adăugat că este încălcat regulamentul în ceea ce priveşte frecvenţa cu care trec maşinile de gunoi.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro