duminică 14 iulie 2024

Parcurile Capitalei, în paragină: bănci rupte și mizerie

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Parcurile administrate de Primpria Capitalei sunt în paragină. Bănci rupte, mizerie și miros îngrozitor, așa descriu bucureștrenii Parcul Cișmigiu, aflat în imediata apropiere a sediului Primăriei Capitalei.

În Cișmigiu,  iarba e uscată și în loc de flori, au crescut bălării, băncile sunt pline de excremente de păsări, iar coșurile de gunoi, rupte. La toate acestea se adaugă mirosul greu de suportat.

Din păcate, nu este singulul caz, în paragină fiind toate parcurile administrate de Primărie: Herăstrău, Circului, Tineretului, Carol. 

În acest context, edilul Nicușor Dan l-a demis pe directorul ALPAB, instituția care se ocupă de curățenia din parcurile bucureștene, iar interimatul va fi asigurat chiar de primarul general.

Nicușor Dan spune că pe 1 septembrie vor fi desființate cele două companii municipale care se ocupă de parcuri și arbori și într-o săptămână, Cișmigiul va arăta din nou “așa cum ar trebui să arate un parc”.

După Cișmigiu, angajații municipalității se vor ocupa de Herăstrău, Parcul Carol și celelalte parcuri din subordinea primăriei Generale. Nicușor Dan spune că parcurile bucureștene vor arăta cum trebuie, peste 2 ani.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro