luni 22 aprilie 2024

Ce Face Fostul Polițist Cioacă După Eliberarea din Închisoare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Cristian Cioacă, unul dintre cei mai cunoscuți foști polițiști din România, a optat pentru o carieră surprinzătoare.

A fost eliberat din închisoare, unde a executat pedeapsa pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, al cărei trup nu a fost descoperit până în prezent. Recent, însă, Cioacă a fost eliberat, însă, din cauza condamnării, nu mai poate să devină din nou polițist.

Conform informațiilor oferite de surse apropiate de Cristian Cioacă, acesta lucrează în prezent ca șofer pentru avocata sa, Maria Vasii.

Deși mai multe persoane l-au văzut în această postură, el nu însoțește avocata peste tot din cauza precauțiilor pe care le ia. Mama Elodiei, soția pe care Cioacă a fost condamnat că a ucis-o, nu este dezamăgită de eliberarea acestuia.

Conform declarațiilor Emiliei Ghinescu, mama Elodiei, există speculații privind implicarea lui Cristian Cioacă într-o relație cu avocata care l-a reprezentat. Se sugerează că această legătură ar fi putut influența eforturile depuse pentru a-i asigura eliberarea rapidă din închisoare.

Ea consideră că indiferent dacă era în închisoare sau nu, rezultatul era același pentru ea, deoarece și-a pierdut copilul. Aceste informații au fost furnizate de surse anonime și citate de România TV.

De asemenea, mama avocatei a sugerat că cei doi ar fi avut o relație romantică chiar în timpul în care Cioacă era încarcerat. Maria Vasii a confirmat că a vizitat des penitenciarul și că au avut întâlniri în camera intimă a închisorii, indicând că relația lor era una serioasă.

„Îmi este și scârbă să mai aud de numele lui, un nemernic în toată regula. Cred că și avocata lui Maria Vasii știe mai multe despre el, unde este, ce face, sau chiar ea îl ascunde. S-a zvonit că ar fi fost împreună cu avocata în perioada cât el a fost închis și că au fost împreună și la camera intimă”, a spus mama Elodiei Ghinescu.

Mama Elodiei Ghinescu nutrește un profund resentiment față de fostul său ginere, considerându-l responsabil de tragedia fiicei sale. Ea susține că acesta ar fi fost implicat în suferința și decesul Elodiei. Emilia Ghinescu este convinsă că fiica sa a fost supusă unor chinuri grele înainte de a-și pierde viața. Femeia nu dorește să mai audă de el și speră că, în cele din urmă, va suporta consecințele acțiunilor sale.

Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare în cursul anului trecut, după ce a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare pe data de 18 iunie 2014. El a fost considerat principalul suspect în cazul dispariției fostei sale soții, Elodia Ghinescu. Cu toate acestea, a fost eliberat din detenție după doar 10 ani.

În ciuda trecerii timpului, misterul dispariției Elodiei Ghinescu rămâne nesoluționat, deoarece corpul său nu a fost găsit niciodată, iar lipsesc dovezi concrete care să ducă la o locație precisă sau să ofere o explicație clară privind modul în care avocata a dispărut.

 

Citește și Cristian Cioacă își caută serviciu – Jurnalist.ro

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro