sâmbătă 13 aprilie 2024

Ce spune Cîțu despre implicarea lui Iohannis în schimbarea sa

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liberalii care vor schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia PNL – prim-vicepreședinții și peste 40 de lideri de filiale – au convocat, pentru ora 14.00, şedinţa Biroului Executiv al partidului pentru stabilirea calendarului pentru Congresul extraordinar și au votat convocarea Consiliului Naţional al PNL, duminică, de la ora 12.00.

Florin Cîţu, însă, nu recunoaşte acest vot, scrie Hotnews. El spune că nu i s-a prezentat nicio listă cu semnături pentru schimbarea sa din funcţie, iar legat de organizarea unui congres, afirmă că statutul menționează foarte clar că există „cazuri excepţionale”: ”Este o situaţie excepţională când avem un război la graniţe şi avem multe alte lucruri de rezolvat în România?”.

„Mâine voi anunta decizia în BEX. Voi anunța acolo ce voi face”, a afirmat Cîțu.

Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis îl mai susţine în fruntea PNL, Cîţu a răspus: ”Aici, preşedintele Iohannis nu se implică în probleme de partid, aici este o discuţie despre partid şi vom discuta în BEx mâine”.

Despre o implicare a şefului statului în această campanie de schimbare a sa de la șefia partidului, Cîţu a spus că ”i-a fost invocat numele, adevărat, de cei care au strâns semnături, de fiecare dată, pentru a da greutate. Eu nu pot să spun dacă a fost sau nu implicat. I-a fost invocat numele”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro