duminică 19 mai 2024

Nicuşor Dan, mesaj ironic după retragerea lui Cîrstoiu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicuşor Dan a avut, marți dimineață, o primă reacție după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală. Primarul general a reacționat, ironic, la informaţia că PSD şi PNL au hotărât să propună candidaţi separaţi la Primăria Municipiului Bucureşti. 

 

Nicuşor Dan, mesaj ironic după retragerea lui Cîrstoiu 

 

„Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?”, a scris primarul general pe pagina sa de Facebook.

Reacția edilului a venit după ce Coaliția PSD-PNL a decis imediat după miezul nopții să renunțe la candidatura doctorului Cîrstoiu și să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, au declarat surse din Coaliție pentru HotNews.ro.

Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă pe soluții pentru București, mai spun aceleași surse.

Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale.

 

Și Piedone a reacționat după decizia coaliției PSD-PNL

 

Candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei a catalogat decizia coaliției „o trădare a electoratului” și „un blat politic prin care îl susțin pe Nicușor Dan” în dauna sa.

„Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți!

Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit!
Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid!
Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți!
Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă!
Aceasta este realitatea, oameni buni!
Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani!
Concluzie:
Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN!”, a scris Piedone pe Facebook.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro