„Celebrul” comisar Șoric a comis-o din nou

„Celebrul” comisar Șoric a comis-o din nou

Fostul șef al Poliţiei Judeţene Neamţ, Aurelian Vasea Şoric, a comis-o din nou. De data aceasta el a agresat un adolescent care avusese un conflict cu fiul său.
Amintim că Șoric a ieșit din sistem de câțiva ani, după ce s-a aflat că-i proteja pe cămătari.

Cel mai recent incident cu acesta a avut loc duminică, 21 iunie. Fiul său a avut o altercație cu un alt adolescent. Ulterior, acesta și-a chemat tatăl în ajutor. Ajuns la fața locului, Șoric a scos un baston din mașină și l-ar fi lovit pe minor.

Unul dintre martorii incidentului a sesizat cele întâmplate la 112, iar la locul incidentului a ajuns un echipaj din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ.   

A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.“, a declarat Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Aurelian Vasea Șorici a declarat pentru mesagerulneamț.ro: ”Duminică seara,  la ora 19.22, eram acasă și am văzut un apel pierdut de la băiatul meu. L-am sunat și vorbea foarte încet, era foarte speriat, mi-a spus să vin de urgență, că l-au înconjurat câțiva băieți. Mi-a spus că dacă nu vin foarte repede ”este posibil să iau bătaie și să mă taie!” Vă dați seama că am plecat imediat, nici nu știu exact cum am ajuns în mașină, am ajuns în cel mai scurt timp acolo. L-am găsit pe băiat alături de un tânăr care era căzut, probabil s-a speriat când m-a văzut, s-a dezechilibrat și a căzut, cert este că l-am pus pe fugă, după care l-am luat pe băiat și am plecat. Totul s-a întâmplat foarte repede, nu cred că a durat totul mai mult de două minute!

Comentează pe FACEBOOK