vineri 21 iunie 2024

Chițoiu a aflat că este ucigaș din culpă. Fără patalama…

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Știrea zilei poate fi și aceasta, desigur. Deși mie mi se pare un non-breaking news! Procurorii de la Pitești l-au chemat la audieri pe fostul ministru ALDE și l-au informat că este urmărit penal pentru ucidere din culpa. Ok, vorbim despre o banală procedură.

E ca în zicala populara, „Nu știe bărbatul, ce știe tot satul..”. Toate mărturiile, probele, imaginile de la fața locului arată fără tăgaduială că cel ce a intrat pe contrasens a fost Chițoiu. Deci din vina acestuia au murit 2 oameni. Punct. Caz clasic de ucidere din culpă.

De ce au avut nevoie procurorii de 2 săptămâni, ca să îl înștiințeze pe Daniel Chițoiu că este cercetat pentru așa ceva?! Simplu : pentru că au așteptat ca aceasta să își facă „talentul”. Să facă pe victima, să se dea rănit, să stea pe la Terapie Intensivă, iar la final să o șteargă șerpește din Floreasca.
Că l-au lăsat să își facă numărul, pot cu indulgență să înțeleg. Dar de acum încolo, joaca s-a terminat. Vreau un dosar-școală instrumentat cât de poate de repede. Asta cred că așteaptă toți românii. Vor fi procurorii piteșteni capabili de așa ceva?! Deschidem bursa pariurilor?

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro