sâmbătă 13 aprilie 2024

Socant: limbaj de mahala în IPJ Iași

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Documentul în care apar aceste lucruri este o sesizare anonimă făcută pe numele șefului Serviciului Logistic al IPJ Iași, comisar șef Mihaela Ghimpu. A fost postat inclusiv pe site-ul unui important sindicat al celor din poliție. În paginile acestuia găsim date extrem de exacte despre acea structură, cu nume, date, fapte, ceea ce denotă că autorul nu este unul din exterior.
Ceea ce șochează sunt referirile la așa – zisul limbaj al comisarului – femeie la adresa colegilor subordonați:
„Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus, suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are timp să se spele nici la p***ă, totul fiind de faţadă, încercă să scoată mereu în evidenţă cât de mult munceste dumneaei si cat de trântori suntem noi”, se precizează în petiţia publicată de Sindicatul „Diamantul”.

La poliție ca la sex shop

Mai sunt și alte mizerii descrise în document. Citatele sunt siropoase :„Poate nu ştii cui te adresezi, eu sunt comisar de poliţie”, „Să vă f**!”, „Să mă lingi în p***ă!”, ”Să-mi mânânci c***!”, ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu nişte căcaţi de agenţi”.
Paradoxal, documentul a fost luat în serios de cei de la Inspectorat, care au declanșat o anchetă serioasă acolo, ca urmare a sesizării. Ceea ce ma duce cu gândul și la niște dovezi „palpabile” în sprijinul grozăviilor relatate.
Să vedem…

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro