luni 17 iunie 2024

Cinismul PSD: Clip electoral pe treptele necropolei regale din Argeș

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Politicienii ‘calcă pe cadavre’ pentru câteva voturi în plus. Este și cazul PSD-iștilor de top, care au filmat un clip electoral e treptele necropolei regale de la Curtea de Argeș.

Amintim că acolo sunt îngropați Regele Mihai, Regina Ana, Regele Carol al II-lea și Regina Elena.

Gestul PSD-iștilor din Curtea de Argeș a stârnit chiar și revolta Bisericii Ortodoxe.

Până și IPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, spunând că nu a dat vreo aprobare în acest sens.

Vezi VIDEO AICI


Am vazut videoclipul de pe treptele Catedralei Arhiepiscopale din Curtea de Arges. Am ramas surprins! Noi nu am dat nimanui niciun fel de aprobare ca sa se foloseasca obiectivele din inventarul eclesiastic (bisericesc) in campanie electorala, de niciun fel, pentru nimeni! Oricum, cei care sunt in videoclip, primesc un canon potrivit: sa sponsorizeze construirea unei clopotnite, pentru noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala!”, a declarat IPS Calinic, potrivit adevarul.ro

Constantin Panturescu, primarul PSD de la Curtea de Argeș și unul dintre protagoniștii filmării, explică cum s-a ajuns în această situație.

„Acolo unde am filmat, pe treptele necropolei regale, acolo e domeniu public. Daca asta deranjeaza, voi scoate acel clip, nu e nicio problema. Ideea clipului a venit din plan local. Cand a fost Orban cu 100 de persoane si nu 40 la ruinele bisericii San Nicoara din Curtea de Arges nu a deranjat, deranjeaza numai asta, ca am facut noi poza pe trepte la necropola regala! Nu eram in necropola, eram afara”, spune Constantin Panturescu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro