luni 25 septembrie 2023

Topul celor mai ciudate afișe electorale: ‘E șansa mea să mă pricopsesc!’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Pe final de campanie electorală, jurnaliștii de la Ziare.com au realizat un top al celor mai trăznite afișe electorale. Din dorința de a ieși în evidență sau doar pentru că au fost prost sfătuiți, unii candidați au lansat sloganuri nostime sau lozinci de-a dreptul haioase.

PNȚCD le propune lugojenilor ‘o viață fără stres’

Tudor „Tubel” Schinagel este poate cel mai pus pe șotii candidat la alegerile locale 2020, fiind si singurul care candideaza „in gluma”.

Petru Mândru, candidat pentru Primăria Cluj-Napoca și-a propus 20 de obiective pe care le-a descris în amănunt.Mai mult, a înghesuit într-o foaie A4 și CV-ul său.

În Baia Mare au fost instalate mai multe panouri de acest tip care nu se încadrează în legislația privind afișajul electoral, în schimb siglă și culorile alese fac parte din campania de promovare a primarului Catalin Chereches, candidatul din partea Coaliției pentru Maramureș.

În Sectorul 3 mai multe stickere au fost lipite prin cartiere, făcând referire la candidatură lui Mihail Neamtu (PMP) pentru funcția de edil.

Mihai Datcu candidează din partea Partidul Oamenilor Credincioși pentru primăria Sectorului 2, iar acesta este afișul său.

În schimb, pentru a ieși în evidența, și alți candidați au ales să trateze cu umor campania electorală și problemele de administrație publică.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro