sâmbătă 20 iulie 2024

Ciolacu, despre elevul violat în școală: Nu o să rămână piatră pe piatră acolo

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni seară, că a cerut toate datele despre cazul de la Şcoala ”Nicolae Titulescu” din Bucureşti, unde un copil ar fi fost fost violat de două ori, în toaletă. Dacă oficialii unităţii de învăţământ au ascuns informaţii ”nu o să rămână piatră pe piatră”, a spus premierul.

”Până mâine dimineaţă vom şti cu exactitate. Vă daţi seama că nu o să rămână piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns asemenea fapte”, a afirmat premierul, transmite News.ro.

Acesta a precizat că a cerut toate datele, fiind vorba despre ”un asemenea caz”.

”E greu să digeri o astfel de faptă şi un asemenea caz”, a mai declarat premierul.  

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au afirmat, luni, că Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) verifică modul în care conducerea Şcolii ”Nicolae Titulescu” a gestionat cazul unui elev de 10 ani care ar fi fost violat, de două ori, în incinta instituţiei şi măsurile dispuse. 

Presa a relatat că un elev, acum în vârstă de 10 ani, ar fi fost violat de două ori în toaleta şcolii, de colegi, prima faptă având loc în urmă cu doi ani. Conducerea Şcolii Gimnaziale ”Nicolae Titulescu” a susţinut că primul dosar a fost clasat, al doilea fiind în curs de investigare. 

Părinţii mai multor elevi au protestat, luni dimineaţă, în faţa unităţii şcolare, nemulţumiţi de atitudinea conducerii şcolii.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro