duminică 21 aprilie 2024

Ciolacu, despre Firea: Ne trimitem săgeți, dar e prietena mea

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

După ce a somat-o să spună clar pe ce post va candida la alegerile din 2024, Marcel Ciolacu vine cu un mesaj de împăcare pentru colega sa de partid. Președintele PSD a declarat vineri, la școala de Vară a TSD că Firea e, în pofida discuțiilor în contradictoriu pe care le au, prietena sa.

„Gabriela Firea este şi colega mea, şi prietena mea. Amândoi învăţăm unul de la altul. Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului. Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului simţ, a respectului”, a spus liderul PSD, în fața tinerilor social-democrați, potrivit Hotnews.

Ciolacu a ținut să precizeze că există o linie roșie mai departe de care nu a tercut niciodată în vreo discuție, chiar și aprinsă, cu vreun coleg.

„Încerc, alături de Gabriela şi de toţi colegii mei, să aducem din nou climatul de camarazi, în interiorul PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel. Dimpotrivă, s-a condus cu învrăjbire, cu o intenţie clară de a dezbina şi de a conduce”, a mai spus Ciolacu.

În replică, Gabriela Firea , prezentă la eveniment, a spus: „Domnul președinte, ca de fiecare dată stie să pună punctul pe i. De multe ori politicienii îmbracă în cuvinte frumoase și metafore ceea ce vor să transmită și din păcate unii dintre ei ascund mesaje criptate care se transformă apoi în mesaje otrăvite ceea ce niciodată nu a fost cazul președintelui nostru de partid, Marcel Ciolacu. Vă mulțumesc pe sinceritate și obiectivitate”.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro