luni 17 iunie 2024

Ciolacu, despre rotația premierilor: După greva din educație

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, cu privire la momentul în care va avea loc rotația premierilor, că întâi trebuie închisă greva din educație și ulterior Coaliția va prezenta calendarul pentru rotativa guvernamentală.

„În primul rând am anunțat că trebuie să închidem greva din Educația, pe urmă vom veni în fața dumneavoastră și vă vom prezenta calendarul”, a transmis Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Întrebat dacă premierul Ciucă își va da demisia, Ciolacu a punctat că „nu știu ce ar trebui să facă domnul prim-ministru, eu știu ce trebuie să fac eu”.

Surse din Coaliția de guvernare au declarat pentru „Adevărul” că vineri este ziua luată în calcul pentru depunerea mandatului actualului premier Nicolae Ciucă.

De altfel, Ciolacu a mai anunțat că în acest moment s-au îndeplinit toate cerinţele iniţiale ale liderilor de sindicat din educaţie. Avem un memorandum, avem şi o ordonanţă, astfel că trebuie să ne gândim la copii şi să închidem anul şcolar, a spus preşedintele PSD.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro