duminică 10 decembrie 2023

Ciolacu îi îndeamnă pe români să iasă în stradă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PNL, Marcel Ciolacu, îi îndeamnă pe români să iasă în stradă pentru demiterea premierului Florin Cîțu. Șeful PSD consideră inadmisibilă păstrarea în funcție a lui Cîțu, după dezvăluirile din ultima vreme legate de conducerea sub influența alcoolului în SUA și a suspiciunile privind diplomele de studii.

„Românii şi-au dat seama cu cine au de-a face şi vor ieşi în stradă şi atunci sub presiunea publică, domnul Iohannis va recunoaşte în sfârşit geşeala pe care a făcut-o numindu-l pe domnul Cîţu prim-ministru şi forţând în spiritul Constituţiei această coaliţie de pierzători. Încurajez oamenii să iasă în stradă. E posibil să facem în fiecare judeţ. Se va lua o decizie, dar categoric se va ajunge la acest demers dacă dl Iohannis nu recunoaşte că a greşit şi să îşi retragă acest Guvern”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută luni la sediul PSD.

Întrebat dacă acest demers de a organiza proteste va avea loc după depunerea moţiunii de cenzură sau înainte, Ciolacu a răspuns: „Vom discuta şi vom decide. V-am spus că pesediştii nu sunt violenţi”. 

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro