vineri 8 decembrie 2023

Ciolacu nu-l mai vrea pe Rareș Bogdan la Ședințele Coaliției

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și membru al Parlamentului European, afirmă că nimeni nu poate să îi interzică participarea la ședințele coaliției, având în vedere poziția sa de prim-vicepreședinte al partidului.

„S-a înscris Marcel Ciolacu în PNL? Că asta e un Breaking News, dacă s-a înscris. Eu sunt ales de 5.000 de oameni, reprezentant al celor 240.000 de membri ai PNL, ca prim-vicepreședinte al PNL cu cel mai mare număr de voturi după președinte. Practic, sunt al doilea om votat, având în vedere că secretarul general este votat doar de Consiliul Național, care este format din 650 de membri. Tot atunci, Consiliul Național, reieșit în urma congresului a hotărât ca cei patru prim-vicepreședinți ai partidului și secretarul general, plus președintele ales al partidului, să participe în Consiliul de Coordonare al Coaliției”, a spus Rareș Bogdan, la postul Digi24.

„Cred că a fost doar o vorbă aruncată, nimic altceva. Atât timp cât sunt prim-vicepreședinte al PNL nimeni nu-mi poate interzice. Sigur, datorită programului meu, pentru că am văzut că alte televiziuni foarte prietene cu PSD erau foarte acide, spunând că nu am participat, păi e greu, pentru că nu pot fi și la Parlamentul European și în București.

Eu am spus niște lucruri, am cerut lămuriri, nu am denamitat nimic, am fost vocea PNL. Ca să ai bani să dai pensii, salarii, să plătești bugetari trebuie să ai companii private care să aducă plus valoare. Dacă dinamitezi cu impozite, taxe, scoți facilități pentru companiile private românești și străine nu mai ai bani la buget”, a mai spus liberalul.

Bogdan afirmă că nu dorește să se producă o ruptură în cadrul coaliției.

„Doresc ca PNL să fie respectat, vocea PNL să fie respectată și drepturile PNL să fie aceleași cu ale PSD. Nu putem fi vioara a doua într-o coaliție”, a conchis Rareș Bogdan.

La sediul partidului, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a comentat joi tensiunile din interiorul coaliției generate de declarațiile recente provenite din ambele partide. El a subliniat că nu se află într-o situație în care unii să se suporte sau să nu se suporte reciproc și a evidențiat necesitatea respectului reciproc.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro