duminică 19 mai 2024

Ciolacu, ultimatum pentru Cîrstoiu și mesaj tranșant pentru Negoiță

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a dat, vineri, un ultimatum medicului Cătălin Cîrstoiu pentru a lămuri acuzațiile care i se aduc. Altfel, spune premierul Ciolacu, Cîrstoiu nu mai poate fi candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Municipiului București.

 

Ciolacu: Cîrstoiu nu poate merge înainte ca fiind candidatul alianței până nu explică tot

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a insistat, vineri, că medicul Cătălin Cîrstoiu trebuie să organizeze o conferință de presă în care să lămurească toate acuzațiile la adresa sa.

”Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public”, a răspuns Ciolacu.

”Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. (..) Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a subliniat preşedintele PSD, potrivit News.ro.

 

Ciolacu: Negoiţă e candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne

 

Ciolacu a mai spus că înainte de a intra în conferinţa de presă a stat de vorbă la telefon cu Nicolae Ciucă.

Despre informaţia privind o susţinere a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, la Primăria Capitalei, Ciolacu a spus că Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne.

”Domnul Negoiţă a avut discuţii atât cu mine, şi apoi şi cu Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns, există o comunicare foarte bună în continuare între mine şi domnul Nicolae Ciucă”, a subliniat Ciolacu.

”Eu mă bucur mult că domnul Negoiţă a văzut un eventual impas şi s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală, După discuţia telefonică cu domnul Nicolae Ciucă, considerăm amândoi că domnul Negoiţă este un caniddat foarte bun la sectorul 3, unde de altfel am şi deci acest lucru”, a mai spus el.

Despre nominlizarea lui Cîrstoiu ca şi candidat al alianţei PSD-PNL, Marcel Ciolacu a explicat că ”el a luat o decizie de susţinere a unui caniddat comun”.

”Decizia este în continuare de a avea un caniddat comun”, a adăugat Ciolacu.

”Domnul Nicolae Ciucă a spus foarte clar că el l-a cunoscut pe doctorul Cîrstoiu cu două zile înainte de a lua decizia, lucru foarte adevărat. După cum bine ştiţi, eu am fost şi în vizită la Spitalul Universitar. Restul, adevărurile sunt întotdeauna relative, mai ales în politică”, a comentat premierul.

Marcel Ciolacu a mai spus că în opinia sa, doctorul Cîrstoiu trebuie să fi făcut deja conferinţa de presă.

”Părerea mea că trebuia făcută deja. Urmează să avem o discuţie comună împreună cu Nicolae Ciucă şi domnul Cîrstoiu”, a spus el, întrebat care e termenul în care medicul ar trebui să iasă public cu explicaţiile. ”Eu mâine voi pleca la Argeş, domnul Ciucă a plecat la Sălaj şi Maramureş, presupun că cel târziu luni va avea loc această discuţie”, a mai spus Ciolacu.

CITITI SI – Rafila, despre situația medicului Cîrstoiu, care a pus pe jar coaliția

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro