Ciprian Ciucu: ‘Trimit corpul de control acolo!’

Primarul Ciprian Ciucu declară război corupției din administrația locală. Recent, Administrația Școlilor Sector 6 a cumpărat mașini de tuns iarba pentru 46 de școli la preț dublu față de prețul pieței. Toate achizițiile s-au finalizat pe 18 august, în decursul a 12 minute. Firma de la care s-a făcut achiziția se numește Mob Gia International și a fost înființată în 2019, iar de atunci a câștigat contracte de zeci de mii de EURO cu sectorul 6.

Modelul mașinii pe care a ales-o Administrația Școlilor Sector 6 este Makita PLM4628N. Pentru o singură bucată a plătit 3.400 RON, fără TVA. Buletin de București a identificat același model vândut pe mai multe site-uri de specialitate cu maxim 1.800 RON, adică jumătate față de prețul plătit din bugetul sectorului 6.

Acum am aflat și eu de la voi”, a reacționat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, când a fost întrebat de situația prezentată în articol pe un grup dedicat cetățenilor din Sectorul 6.

„Trimit corpul de control AZI acolo! Până acum am avut moștenite niște contracte cadru (sifon) de întreținere foarte scumpe, am dispus soluții, ca angajații proprii sa se ocupe. Administrația Școlilor mi-a făcut o surpriza forte neplăcută. Voi publica raportul corpului de control. Credeam ca am fost clar cu aceste lucruri, dar unii pricep mai greu. Lucrurile nu vor rămâne așa”, a spus Ciucu.

Comentează pe FACEBOOK